Certifikat

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Številka #1

V Sloveniji

Vodilno podjetje

za laserski razrez

Projekt IMS 4.0

Podjetje SICO d.o.o. se je uspešno prijavilo na Javni razpis za dodeljevanje spodbud v okviru iniciative EUREKA 2017 s projektom IMS 4.0.

Namen javnega razpisa za dodeljevanje spodbud v okviru iniciative EUREKA 2017 je omogočiti podjetjem, ki svojo dejavnost izvajajo na območju Republike Slovenije, polnopravno vključevanje v projekte mednarodnega programa EUREKA in spodbujanje njihove udeležbe na vseh tehnoloških področjih programa EUREKA, v skladu s cilji Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike in s prednostnimi področji uporabe veljavne Strategije pametne specializacije, S4.

Naložbo sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si) v višini do 300.000,00 EUR. V okviru dodeljenih nepovratnih javnih sredstev je delež prispevka skupnosti v celotnih upravičenih javnih izdatkih Evropskega sklada za regionalni razvoj  (do) 80 % oz. 240.000,00 EUR, delež proračuna Republike Slovenije pa 20 % oz. 60.000,00 EUR.

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v  obdobju 2014-2020.

 

 

PROJEKT: Inteligentni modularni drobilnik IMS 4.0

Namen projekta je razviti inteligentni modularni drobilnik z integrirano programsko shemo upravljanja in nadzora. Predmet raziskav in razvoja bo sistem hitre menjave drobilne glave z noži, s prilagojenim vpetjem ter krmilni sistem, ki bo prilagajal delovanje celotnega drobilnika glede na vhodne materiale in željeno končno obliko materiala, ki jo narekuje uporabnik oz. tehnika izrabe.

Povezljivost različnih komponent razvoja in izkoriščanje novih tehnologij bosta pripomogli k višanju dodane vrednosti, saj bo modularni drobilnik združeval potrebe in rešitve tako s področja reciklaže kot tudi s področja priprave različnih vrst goriv. Njegova zasnova in uporaba pa bosta zagotavljali t.i. samozadostnost, kar pomeni tudi znižanje operativnih stroškov za končnega upravljavca.

Top

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi